Sinepine juurviljapada,

Kui tavapärasest ühepajatoidust saab küllalt, siis võib seda ka valmistada pisut teistmoodi. Juurviljad on lihtsalt superhead!
Koostisosad (6 inimese ports):
5-6 porgandit
10 kartulit
1 mitte kõige suurem supikurk/suvikõrvits
6 tomatit
pool väiksemat kapsapead
1 kg sealiha/kalkunit
3 spl seemnetega sinepit
rohkelt peterselli
Valmistamine:
Tükelda liha kuubikuteks. Puhasta juurviljad ja tükelda lusikasuuruseks. Pane kartul, porgand ja kapsas väga väikese tilga veega malmpotti keema.
Nüüd pruunista lihakuubikud kuumal pannil õli ja võiga ja maitseta pruunistamise lõpuks soola ja pipraga.
Katsu järgi, kas porgand on poolpehme. Kui on siis on aeg lisada lihakuubikud ja supikurgi tükid juurikatele. Lisa vajadusel natukene kuuma vett. Tõenäoliselt vedelikku juurde pole vaja panna. Lase madalal temperatuuril haududa.
Keeda kuni porgand ja kartul on peaaegu pehmed, siis lisa tomatikuubikud, sinep ja hakitud petersell ning keeda veel natukene – nii umbes 10 minutit. Serveeri ja naudi!

Leave a Reply