Kerge pangafilee, mis paneb rõõmust kõhtu patsutama,

Kui nüüd aus olla, siis polnud aastaid valget kala valmistanud.. Polnud isegi õrna aimugi, et kuidas neid ilusaid lumekarva fileesid mõnusalt (ja lihtsalt) söödavaks manada. Niisiis… tulemus tuli.. kuidas nüüd viisakalt öelda.. ahsa*** kui hea!!!

Koostisosad:

pangasiusefileed (või mõni muu valge kala)

soola

sidrunipipart

tilli

võid


Valmistamine:

Võta fooliumit ja pane iga filee eraldi fooliumitükile nii, et pärast saad fooliumiservad ümber tükkide keerata. Raputa kõik tükid üle piisavalt soolaga. Pooltele tükkidele ripsuta peale sidrunipipart (sellega ei pea koonerdama) ja ülejäänutele värsket hakitud tilli. Sutska igale tükile peale killuke võid. Keerad hõbepaber ümber tükkide ja pane ahjuplaadile ning küpseta kusagil 150-175 kraadi juures 15-20 minutit. Serveeri salati ja kartuliga.

Leave a Reply