Krista vanaema magustoit

Lahja värskekapsasupi juurde oli vaja toekamat magustoitu. Selleks sai täna pisut omapärane ollus.

Olemus:

viis topsi värvilist Jänksi tarretist (või parem on ise teha)
vahukoort
suhkrut ja vanillisuhkrut
riivsaia

Tükelda kergelt tarretised tükkideks ja sega õrnalt omavahel. Rapsuta juurde riivsaia juurde ja sega. Rapsut veel riivsaia. Rahuolev võib siis olla, kui tarretisetükid on riivsaiaga ilusasti kaetud.

Nüüd mikserda valmis vahukoor vähese suhkru ja vaniljesuhkruga.

Edasine on loominguline tegevus:

Variant üks: magustoidukausside pane kihiti tarretisesegu ja vahukoor.
Variant kaks: sega tarretisesegu ja vahukoor omakorda omavahel ning tõsta kaussidesse.
Variant kolm: pane tarretisegu kausi põhja ja sinna peale vahukoor.

Leave a Reply