Jaanipäeva pitsa

Sel aastal tegid pitsaameistrid jaanipäevaks taas pitsat. Muhe pärmitainas rohke katte all oli parim pisut jahtunult.

Koostisosad:

15 g pärmi

250 g sooja vett

300 g saiajahu

1/3 tk soola

oliivõli

***

tomatipasta

tükeldatud sink

tükeldatud seened

tükeldatud marineeritud küüslaugud

tükeldatud konservananass

tükeldatud jalopenjod

riivjuust

mozzarellaviilud

pitsamaitseainet

 

Valmistamine:

Sega pärm käesooja veega. Lisa juurde jahu ja sool ning lase tund aega rätiku all soojas kohas kerkida.

Nüüd vaali taigen pannile ja hõõru pealt õhukese kihi oliivõliga. Seejärel möksi peale õhuke kiht tomatipastat ning selle peale ise valitud järjekorras ülejäänud kattematerjal. Kõige peale juustud ja pitsamaitseaine. Küpseta 250 kraadi juures umbe 15-20 minutit.

Leave a Reply