Sel aastal tegid pitsaameistrid jaanipäevaks taas pitsat. Muhe pärmitainas rohke katte all oli parim pisut jahtunult.
Koostisosad:
15 g pärmi
250 g sooja vett
300 g saiajahu
1/3 tk soola
oliivõli
***
tomatipasta
tükeldatud sink
tükeldatud seened
tükeldatud marineeritud küüslaugud
tükeldatud konservananass
tükeldatud jalopenjod
riivjuust
mozzarellaviilud
pitsamaitseainet
Valmistamine:
Sega pärm käesooja veega. Lisa juurde jahu ja sool ning lase tund aega rätiku all soojas kohas kerkida.
Nüüd vaali taigen pannile ja hõõru pealt õhukese kihi oliivõliga. Seejärel möksi peale õhuke kiht tomatipastat ning selle peale ise valitud järjekorras ülejäänud kattematerjal. Kõige peale juustud ja pitsamaitseaine. Küpseta 250 kraadi juures umbe 15-20 minutit.