Kakaorull vaarikatega

Häste hää rullbiskviit.

 

 

Koostisosad:
Biskviit:
4 muna
1 dl suhkrut
5 spl nisujahu
2 sl kartulijahu
3 spl naturaalset kakaopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
2 dl vaarikaid
0,5 dl suhkrut
1 spl vanillisuhkrut
200 g toorjuustu
1 dl vahukoort
Valmistamine:
Eralda munakollased valgetest. Vahusta valged kõvaks vahuks. Teises kausis vahusta munakollased suhkruga heledaks. Sega ettevaatlikult kokku. Kolmandas kausis sega kokku biskviidi ülejäänud kuivained ning seejärel sõelu need pidavalt ettevaatlikult segades munasegu hulka. Vala taigen paberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.
Kui valmis, siis kummuta biskviit suhkruga üle puistatud küpsetuspaberile. Eemalda ettevaatlikult vana paber ning keera uue paberiga koos rulli jahtuma.
Nii kaua saad valmis teha täidise.
Pane vaarikad kaussi ja purusta koos suhkruga kahvliga peenemaks. Vahusta teises kausis toasoe toorjuust õhulisemaks ning seejärel mikserda juurde vaarikasegu. Kõige lõpus sega juurde vahustatud vahukoor.
Nüüd rulli lahti biskviit ja kata see täidisega. Keera uuesti rulli ning lase sel tund-paar jahedas maitsestuda.
NB! Kui täidist peaks juhuslikult üle jääma, siis on seda ülihea manustada suure lusikaga otse kausist või visata sügavkülma ja nosida järgmine päev kui midagi jäätiselist! :)

Leave a Reply