Seafilee jõhvika-tšillikastmega

Mugandatud siit.

Mõnus kiire söömaaeg.

IMG_0574

Koostisosad:

u 8 viilu seafileed

1 spl õli pintseldamiseks

***

1,2 dl punast veini

2 tl maisitärklist

paar peotäit jõhvikaid

1-2 hakitud tšillit või tšillipulbrit

apelsinipipart või apelsini mahla

1 sibul

sorts sidrunimahla

sool

pipar

 

Valmistamine:

Pane jõhvikad potti ja lisa maitseained, hakitud tšilli ja sibul. Kuumuta kuniks jõhvikad purunevad, sega juurde maisitärklis ja lase pakseneda.

Pintselda lihalõigud õliga ja maitsesta pipraga. Aseta ahjupannile või vormi. Küpseta neid umbes 200 kraadi juures 5 min ühelt ja 5 min teiselt poolt. NB – jämedamatele lõikudele rohkem aega, õhematele vähem. Pärast küpsetamist maitsesta liha soolaga.

Serveeri koos jõhvikakastmega.

Leave a Reply