Mugandatud siit.
Mõnus kiire söömaaeg.
Koostisosad:
u 8 viilu seafileed
1 spl õli pintseldamiseks
***
1,2 dl punast veini
2 tl maisitärklist
paar peotäit jõhvikaid
1-2 hakitud tšillit või tšillipulbrit
apelsinipipart või apelsini mahla
1 sibul
sorts sidrunimahla
sool
pipar
Valmistamine:
Pane jõhvikad potti ja lisa maitseained, hakitud tšilli ja sibul. Kuumuta kuniks jõhvikad purunevad, sega juurde maisitärklis ja lase pakseneda.
Pintselda lihalõigud õliga ja maitsesta pipraga. Aseta ahjupannile või vormi. Küpseta neid umbes 200 kraadi juures 5 min ühelt ja 5 min teiselt poolt. NB – jämedamatele lõikudele rohkem aega, õhematele vähem. Pärast küpsetamist maitsesta liha soolaga.
Serveeri koos jõhvikakastmega.