Valge kala munapaneeringus

unnamed

Luban pühalikult, et hakkan ilusamaid pilte tegema :)

Viimasel ajal on elu olnud kole kiire ja künkaline, nii et erilisteks kokanduslikeks saavutusteks pole olnud mahti. Ja kui tegelikult midagi hästi välja tuleb, siis pole olnud korrallikku kaamerat, et seda imelooma jäädvustada.. Sama lugu juhtus selle kiire argilõuna/õhtuga; no oli vaja jälle ruttu-ruttu kõhutäidet…

Koostisosad:

pangaisusefileed (parem mitte külmutatud!) (sobib kindlasti ka muu valge kala filee)

muna või kaks

soola

sidrunipipart

Valmistamine:

Kuumuta pannil tsipp õli või võid. Raputa kalafileedele soola ja sidrunipipart, kasta need lahtiklopitud muna sisse ja siis pannile. Prae kalakesi, kuniks mõlemalt poolt kuldpruunid ja “kõhutunne” ütleb, et on valmis.

Serveeri näiteks lillkapsa ja brokkoliga.. või hoopis hautatud kõrvitsaga, mis on maitsestatud rosmariini ja tšilliga. Igal juhul hää!

Leave a Reply