Selline nagu päris.
Koostisosad (4-6 portsu):
4 viilu röstsaia
~1,5 tl oliivõli
2-3 küüslauguküünt
4-6 anšoovisefileed
poole sidruni mahl
pisut suhkrut ja vajadusel soola
1 tl Worcestershire kastet
2 toasooja munakollast
1 punt rooma salatit
50 g riivitud parmesani
lisandiks sidrunine ja vürtsikas kanafilee
Valmistamine:
Lõika saiaviilud kuubikuteks. Maitsesta õli küüslauguga ja sega see saiakuubikutega. Aseta ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadises ahjus kuni need on kuldpruunid.
Purusta küüslauk ja anšoovised ühtlaseks pastaks ning vala see suuremasse kaussi, lisa sinna sidrunimahl ja Worcestershire kate. Sega hulka munakollased ja peene nirena oliivõli ning vahusta kohevaks kastmeks kokku.
Rebi kastme sisse suupärased salatitpkid ja sega nii, et lehed oleks kastmega kaetud (ei maksa liialt palju kastet panna)
Lisa parmesan ja krutoonid ning serveeri. Kaunista veel parmesani ja lisandiga.