Martsipanitrühvlid
200 g martsipani
100 g head tumedat šokolaadi (kasutasin 70% Laimat)
röstitud metspähkleid
kaunistuseks kuivatatud jõhvikaid
Valmistamine:
Rulli tükike martsipani ümber pähkli ilusaks kuulikeseks. Sulata šokolaad veevannil ja kasta martsipanikuulid šokolaadi. Tõsta ettevaatlikult kahvli peal välja ja lase üleliigsel šokolaadil (mis asi on üleliigne šokolaad? :p) ära nõrguda. Aseta fooliumiga kaetud pinnale tahenema ja kaunista kuivatatud jõhvikatega. Hoia serveerimiseni külmkapis.
Ploomitrühvlid
kuivatatud ploome
mandleid
100 g head tumedat šokolaadi
Valmistamine:
Sutska igasse ploomi üks mandel. Sulata šokolaad veevannil ja kasta martsipanikuulid šokolaadi. Tõsta ettevaatlikult kahvli peal välja ja lase üleliigsel šokolaadil ära nõrguda. Aseta fooliumiga kaetud pinnale tahenema. Hoia serveerimiseni külmkapis.