Kodukootud martsipani- ja ploomitrühvlid

Martsipanitrühvlid

200 g martsipani

100 g head tumedat šokolaadi (kasutasin 70% Laimat)

röstitud metspähkleid

kaunistuseks kuivatatud jõhvikaid

Valmistamine:

Rulli tükike martsipani ümber pähkli ilusaks kuulikeseks. Sulata šokolaad veevannil ja kasta martsipanikuulid šokolaadi. Tõsta ettevaatlikult kahvli peal välja ja lase üleliigsel šokolaadil (mis asi on üleliigne šokolaad? :p) ära nõrguda. Aseta fooliumiga kaetud pinnale tahenema ja kaunista kuivatatud jõhvikatega. Hoia serveerimiseni külmkapis.

Ploomitrühvlid

kuivatatud ploome

mandleid

100 g head tumedat šokolaadi

Valmistamine:

Sutska igasse ploomi üks mandel.  Sulata šokolaad veevannil ja kasta martsipanikuulid šokolaadi. Tõsta ettevaatlikult kahvli peal välja ja lase üleliigsel šokolaadil ära nõrguda. Aseta fooliumiga kaetud pinnale tahenema. Hoia serveerimiseni külmkapis.

Leave a Reply