Gluteenivabad šokolaadimuffinid

Tegime selle nami-nami retsepti järgi gluteenivabasid muffineid.. Maiustaja sõnul tulid need väga maitsvad ja gluteenivaba jahu kohta olevat maitsenud kui päris.

Koostisosad:

2 muna

124 g fariinsuhkrut

135 g gluteenivaba koogijahu (Schär)

3 spl kakaopulbrit (suhkruta)

1,5 tl küpsetuspulbrit

2 tl vaniljet

150 g hapukoort

50 g võid

100 g laisalt hakitud head tumedat šokolaadi

Valmistamine:

Sulata või ja jäta jahtuma. Vahusta munad fariinsuhkruga kohevaks. Seejärel sega kõik kuivained omavahel. Nüüd sega munavahu hulka vaheldumisi hapukoor, sulatatud või ja kuivained. Ära liiga piinlikult segi klopi. Lõpuks lisa šokolaad.

Jaota tainas muffinivormidesse. Ning küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit.

(Glasuuriks sulatasin pisut valget šokolaadi, kuhu lisasin törtsu hapukoort.)

Leave a Reply