Pariisi maitseid

Käisime gastronautidega juuli alguses Pariisi kaemas. Selle paaripäevase reisi jooksul suutsime ära näha peamised vaatamisväärsused ning mekkida erinevaid tänavakohvikuid.. ja veine…….

Soe kitsejuustusalat

Mmmmma armastan kitsejuustu

Mõlemad olid päris head. Muidugi oli salat ise kohati kurvalt närtsinud… :(

Prantsuse sibulasupp

Enne Pariisist lahkumist tuli ära maitsta üks korralik prantsuse sibulasupp.. ning nüüd on isu seda ise järgi teha…

Skandinaaviasalat, vaatega Eiffeli tornile..

Pärast tunnipikkust järjekorda Eiffeli torni ja peale tornis kõõlumist ning tunniajalist paadisõitu Seine’l, kulus ära üks pisike eine. Võtsime siis salatid ja meesrahvas kanafilee. Salati kohta aga ütleks seukest asja, et igatahes mina ei saanud salati kooslusest palju aru. Väga segane ja lõppkokkuvõttes päris maitsetu.

Kanafilee friikartulitega..

Mõnus vürtsikas tandoorikana.. Taustaks oli meil Montparnasse’i torn.

Reisi parim söök oli vürtsikas tandoori kana. Nii head kana pole kusagil restoranis juba ammu saanud. Vürtsika krõbeda pinna all oli mahlane ja maitsev kanafilee… Yum..

Topelt-americano ;)

Ja tol hetkel polnud muud vajagi.

Suveniiridest….. Nagu korralikud gastronaudid ikka, tarisime kodumaale hulga söödavaid ja joodavaid suveniire. Hotelli juures oli meil väike toidupood, kus tõdesime tõsiasja, et Eestis on veinid ja juustud ikka väga kallid. Seal poes oli kalleim vein 7 eurot midagi senti.. ja juustud jäid kõik kahe euro piiresse. Olles kõik veini ja juustuhuvilised, siis……..

Ning mõistagi proovisime ära ka makroonid…

Vaarika, šokolaadi ja pistaatsiamaitselised makroonid

Leave a Reply