Päikseliselt kollane vürtsikas roog, mis täidab hinge ja ihu soojusega. Samas on selle valmistamine ülikiire ja lihtne ning põhimõtteliselt ei vaja ka lisandeid.
Koostisosad:
oliivõli
1 sibul
1 suur kartul
500g veise hakkliha
u 1-2 tl karripasta
700 g kõrvitsat
3 dl vett
400 g punaseid konservube
soola
pipart
Valmistamine:
Pane potti sörts õli ja hakitud sibul. Prae sibulat kuniks see hakkab pisut pruunistuma. Seejärel lisa toore kartuli tükid ja prae edasi. Siis on hakkliha kord ja prae seda natukene. Nüüd on kord punase karripasta käes. Sega läbi.
Seejärel lisa tükeldatud kõrvits ja keedetud kuum vesi. Ja jätad hauduma kuniks kõrvits on pehme. Kõige lõpus lisad oad ja lase natukene haududa. Maitsesta soola ja pipraga.
Poole tunniga kõik valmis!