Jaanipäeval maiustasime ühe ohtra kattega pitsaga. Valmistajaks oli pitsameister Villu.
Koostisosad:
Vilma õhukese pitsapõhja pulber
vett ja õli taignasse
õhukesi salaamiviile
purustatud tomateid
parmesaini
riivjuustu
mozzarellat
marineeritud jalopeno pipart
ananassikonserv omas mahlas
värske pune
pitsamaitseaine
Valmistamine:
Tee valmis pitsataigen. Meie pitsameister kasutas selleks Vilma õhukese pitsapõhja pulbrit. Vaali taigen õhukeseks ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile.
Seejärel kata taigen purustatud tomatitega, salaamiviiludega, ananassitükkidega ning hakitud jalopeno pipraga (nb, soovitatavalt eemaldage nendest seemned). Peale läksid mozzarellakettad, parmesanipuru ja riivitud juust. Maitseks värskelt hakitud punet ja pitsamaitseainet.
Küpseta 220- 225 kraadi juures umbes 15 minutit kuniks juust on pealt ilus kuldpruun ja köök on täidetud söömakutsuva aroomiga.