Villu pitsa

Jaanipäeval maiustasime ühe ohtra kattega pitsaga. Valmistajaks oli pitsameister Villu. :)

Koostisosad:

Vilma õhukese pitsapõhja pulber

vett ja õli taignasse

õhukesi salaamiviile

purustatud tomateid

parmesaini

riivjuustu

mozzarellat

marineeritud jalopeno pipart

ananassikonserv omas mahlas

värske pune

pitsamaitseaine

Valmistamine:

Tee valmis pitsataigen. Meie pitsameister kasutas selleks Vilma õhukese pitsapõhja pulbrit. Vaali taigen õhukeseks ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile.

Seejärel kata taigen purustatud tomatitega, salaamiviiludega, ananassitükkidega ning hakitud jalopeno pipraga (nb, soovitatavalt eemaldage nendest seemned). Peale läksid mozzarellakettad, parmesanipuru ja riivitud juust. Maitseks värskelt hakitud punet ja pitsamaitseainet.

Küpseta 220- 225 kraadi juures umbes 15 minutit kuniks juust on pealt ilus kuldpruun ja köök on täidetud söömakutsuva aroomiga.

OM-NOM-NOM!

Leave a Reply