Tomati ja oliividega valge kala,

Olen väga suur kalasöödik. Niisiis.. järjekorde kalaroog, mida muudab eriti särtsakaks seller. :) Nämma!

Koostisosad:

500 g valget kala

3-4 vart sellerit

1 tk porrut

1 purk (500 g) purustatud tomateid

1 sl mett

1 tl soola

1 ml Cayenne’i pipart

20 tk musti oliive

Valmistamine:

Sulata külmunud kala ja lõika need umbes poole sentimeetri paksusteks viiludeks. Pese ja lõika seller ribadeks. Pese, puhasta ja lõika porrulauk ribadeks.

Pane seller ja porrulauk madalasse laia kastrulisse. Vala peale purustatud tomatid ning lisa mesi, sool ja pipar. Lase keema. Pista kalatükid kastmesse ja raputa üle oliividega. Lase kaane all umbes 8-10 minutit keeda, kuni kala on valmis.

Serveeri pasta või riisiga ja mõnusa salatiga.

Leave a Reply