Salapärase mekiga ananassiga raita

Ema sünnipäevalaual ürdise kanafilee juures oli hea kerge kaste – ananassi raita.

Koostisosad:

2 sl kollaseid sinepiseeneid

1 purk (225 g) ananassikonservi omas mahlas

2 dl maitsestamata jogurtit

1 tl köömneid

1/2 tl soola

1 ml pipart


Valmistamine:

Rösti sinepiseemned kuumal pannil, kuni need hakkavad hüppama. Hoia panni kaas valmis, et saaksid selle õigel ajal pannile surada ja karglevaid pallikesi rahustada. Lase seemnetel jahtuda.

Sellal purusta ananassikonserv nuimiksriga ja pane sõelale nõrguma. Maitsesta jogurt soola, pipra ja köömnetega. Seejärel lisa sinepiseemned ja ananass. Lase jahedas maitsestuda.

Sobib eriti hästi vürtsikate india toitude juurde.

Leave a Reply