Pikkpoiss, kel kõhus paprika ja ananass

Mahlane ja meeleolukas pikkpoiss. Tulemus viis keele alla.

Koostisosad:

1kg segahakkliha
väike purk ananassitükke omas mahlas
1 paprika
2 spl mcGormiku hakklihamaitseainet
soola
paar spl kaerajahu
pool klaasi vett
1 muna
peale määrimiseks ananassiglasuuri
Valmistamine:
Pane hakkliha kaussi ja tambi natukene pehmemaks ning lisa segule muna. Sega juurde ananassikuubikud koos mahlaga, tükelda paprika ja lisa ka need segule Kombineeri kaerajahu umbes pooles klaasis veega ning lisa hakklihataigale. Maitsesta soola ja hakklihamaitseainega. Sega hoolega läbi.
Vormi ahjuvormi ilus pikk poisike. Selline korraliku leivapätsi suurune. Kata pikkpoiss pealt ilusa ühtlase kihiga ananassiglasuuriga.
Küpseta 200 kraadi juures umbes tund aega.

One thought on “Pikkpoiss, kel kõhus paprika ja ananass

  1. ÜÜÜber hea poiss tuli sellest. Teadlikult polnud varem ise sellist pikka noormeest proovinud. (nagu mulle kohane) Lisasin riivitud porksi & tüümiani segusse ning basiilikut garneeringuks. Peale panin ühele vormile sinihallitust ning teisele emmentali. Ananassigalasuur on hea idee, teeb väljanägemise isuäratavaks:P Tänud jagamast!

Leave a Reply