Comfort food

Järgnevat söögiollust teen tavaliselt, kui olen üksi kodus või vajan midagi hingesoojendavat ja heatujulist.


Koostisosad:

1 väike supikurk
1 suurem tomat
pool purki veega tuunikala
köömneid
linaseemneid
basiilikupuru
sidrunipipart
soola

Valmistamine:

Lõika supikurk väikesteks kuubikuteks. Viska oliivõli tilgaga pannile ja küpseta. Mõne aja päras lisa sinna peeneks hakitud tomat ja küpseta veel kuniks supikurk hakkab juba pehmeks minema. Maitseta ohtralt köömnete, linaseemnete ja basiilikupuruga. Kui supikurk on nn al dente, siis lisa segule pool purki peenestatud tuunikala ja sega segu hoolega läbi, nii et ei jääks väga suuri tuunikalatükke. Lisa maitse järgi sidrunipipart ja soola ja keera tuli panni alt ära, kui tundub, et tuunikala on ka juba kuum.

Tõsta ports taldrikule ja lase heal maitsta. :)

(vabandused niru pildi eest, polnud korralikku kaamerat ja telefoni kaamera andis vaid sellise tulemuse)

Leave a Reply